Com ja sabeu aquest diumenge tornem a tocar a La Mansion!!  Que no sabeu que és La Mansión? No ens ho podem creure…La Mansion com ells mateixos es definieixen en el seu Facebook, és una institució banyolina que vetlla pel benestar espiritual, cultural, gastronòmic i lúdic dels seus  veins i veïnes, és a dir un lloc on es respira molt bon rotllo, s’hi menja de nassos i a més a més s’ho passen d’alló més bé organitzant un munt d’activitats ja sigui des d’un campionat de ping-pong fins a diferents concerts que ells anomenen “festivals”!

Doncs ja l’any passat el 27-S vàrem tenir l’honor d’estar convidats a participar al Festival Tardonenc Mansion Love juntament amb els companys de Vicky Lawrence & The Ninjas Band i els gairabé germans de La Moral Distreta. Va ser un d’aquells concerts que tot i ser de dia (la nostra Diva ho porta molt malament això de cantar amb la claror del sol) va sortir rodó: molt bon ambient,  molt bon rotllo, molt bona música i  tot en el fnatàsitic jardí de La Mansion

 

 

 

Doncs aquest Diumenge 15 de Gener del 2017, tenim de nou l’ocasió de participar en el 4rt Festival d’Estar per Casa on els mansioners ens faran un lloc en el seu menjador, convidaran a tots els veïns a berenar i nosltres posarem la música! Hi esteu tots convidats!! Us ho perdreu?