Un cop més hem pogut tocar a la Mansión i un cop més ens ho hem pasat molt i molt bé. La gent de la Masion són diferents, porten el bon rotllo a dins i el transmeten a tothom a qui s’acosten. Son una familia que fan sentir a tothom com a part d’ella. Quan hem arribat a fer la prova de so ja tot estava muntat, la qual cosa ha fet que només arribar ja hem pogut provar la sonoritat del menjador. I com petava aquell menjador!!! Ara coloquem unes llums per aquí, la màquina del fum per allà i la cosa ja estava a punt per poder gaudir tots plegats.

Cap allà a les 17:00 ha començat ha arribar gent i a omplenar-se el menjador d’amics, coneguts i simpatitzants…..i sobre les 17:15 ha començat tot! Avui portavem un set list d’aquells que treuen la son, 14 cançons mogudes i canyeres per fer passar la fred d’aquest dies: Des de The Smiths, fins els Joy División passant per The Breeders, Radiohead o Pixies….hit darrera hit hem conectat amb els mansioners que no han parat de ballar i d’animar.

Però la tarda ens amagava una sorpresa, el retorn i últim concert dels Velouries un grup que fa uns anys ho havien petat tot i com diu la dita “quien tuvo, retuvo” ens han fet passar un molt bon moment!!!

En resum, tant de bo totes les tardes de diumenge fossin com aquesta. Des d’aquí donar les gràcies a la gent de la Masion per la seva invitació!!

VISCA la MASION!!!