Ja amb l’arribada de’n Xavi vam ser prou inconscients per acceptar el nostre primer bolo. Els “afortunats”  de tal important estrena van ser els amics de l’Hotel l’Ast. Vam tenir el privilegi de poder tocar en una de les festes d’inauguració d’aquest Hotel tan emblemàtic de Banyoles, que aquest dies celebra que fa 3 anys !!  i que va ser totalment remodelat donant un toc molt familiar i acollidor.

D’aquell primer bolo recordem una sala plena de gent, el primer contacte amb el nostre club de fans desfermats i un pobre Xavi que només portava 3 setmanes amb nosaltres i ja el vam llençar als lleons. Sort que portàvem un set list  curt però canyero! Aquí és on vàrem poder començar  a sentir i a viure el que es tocar en directe, el que és “amagar” les petites errades, i  sobretot a controlar el nervis. En aquests inicis qui ho portava pitjor era en Toni, que mitja hora abans del concert desapareixia amb la seva guitarra i es tancava al lavabo a repassar tots els temes!! 😉

Al final tot va sortir  bé i vam poder viure el nostre primer directe!