En Guillem, l’Albert i en Toni esperant el torn dels Maduritos en el seu primer “festival” de nadal de l’Escola Municipal de Música de Banyoles (1/12/12)

Era a principis  del curs escolar dels 2012, quan l’Albert, en Toni i en Lluis es van tornar a trobar a l’Escola de Música de Banyoles per continuar el que havien començat a mitges el curs anterior: un grup de combo d’adults!

L’Albert ja tenia una llarga trajectòria com a músic aficionat i cantautor i havia format part a diferents grups de la ciutat en la seva joventut. En Toni, guitarrista aficionat d’oïda era fan de qualsevol grup estrany que sonés pel món! I en Lluís, sempre havia volgut tocar el saxo per que l’atreia l’estètica d’aquest instrument. A principis del curs 2012 va arribar en Guillem, que a la seva joventut s’havia arrossegat força anys en el conservatori del liceu, però que havia abandonat el piano des del COU. Tots 4 vàrem continuar  aquell curs el combo dels adults amb la impagable ajuda de’n Joan Motera professor  de l’escola que ens acompanyava al baix i la Montse, també professora de l’escola, que ens acompanyava a la bateria.  Sense ells dos no haguéssim pogut començar mai. La paciència que tenien en aquelles classes nocturnes els dijous de 21 a 22:30!!

L’Albert en els seus inicis en diferents grups de la ciutat

Va ser aquest any quan els professors de l’escola per diferenciar-nos del combo dels més joves ens van posar el nom que portem fins avui: erem el combo dels MADURITOS.