Ja tot el grup amb l’Edu i en Xavi, any 2013

El 2013 continuàvem amb l’ajuda dels dos professor de l’escola, en Joan i la Montse i tot i que ens començaven  a demanar per anar a tocar a diferents llocs, no podíem sempre que volíem. Un dels primers bolos que vàrem fer va ser pels 40 anys d’en Lluis. Haurem de deixar una entrada a part per aquest dia, doncs vàrem conèixer la sogra de’n Lluís, una dona sense pèls a la llengua que amb 3 paraules va fer que la nostra diva gairebé hagués d’anar al psicòleg, però d’aixo en parlarem a una altra entrada, el tema s’ho val.

Així va ser quan un dia en un assaig va arribar un jove, era l’Edu. Ja des del primer tema ja vàrem veure que era un crack de la bateria. En Joan li deia, toca un “xum, parrapumm pum, pum” i l’Edu tot seguit feia sonar al bateria a les mil meravelles. Ho va provar un dia i ens va dir que s’ho pensaria…va passar una setmana, dues setmanes i dins nostre ja pensàvem que ens havia vist molt dolents i molt vells! Però a la tercera setmana va tornar a venir i ens va dir: “Aquest any ho provaré!” i per sort ja no ha marxat! La seva incorporació va portar molt de debat al grup, doncs ell no se sentia molt identificat ni gaire comode amb el nom del grup; fins i tot ens vàrem plantejar dir-nos “Edu y los Maduritos”, tot i que la cosa no va anar a més i ara és el principal defensor del nom del grup.

Mesos més tard, en un altre assaig va arribar l’altre component, en Xavi, que ens va dir que a la seva època jove havia tocat el baix també en diferents grups de la ciutat. Ens va dir que en aquell temps portava grenyes i que tocava metal  i trash! Nosaltres que havia tocat el baix, no en dubtàvem doncs des del primer tema ja marcava la base junt amb l’Edu a la perfecció, però lo de les grenyes ens va costar més creure-nos-ho fins que ens va portar el document gràfic! 😉

En Xavi de jovenet amb les seves grenyes